5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri konusunda mahir olan Kermen’nin, Kale yangın bapsı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla zaman geçirebilmenizi katkısızlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek için dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra beya sunulmaktadır. Dışarıda dü toz contası ve karıneride bir ısı contası olan Kale yangın kapkaloriın ısı genleşme münhallukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya malik olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Bapnın güzel duyusal binası ve dilek edilen aksesuarların tasarrufı ederı aracısız olarak etkilemektedir.

Sonunda imalattan kullanıma derece sabık sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış evet.

Hassaten geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve hizmet işçiliklemleri esnasında kullanıcılara gerçek kolaylık esenlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında maliyetli bir kriter olarak gösterilebilir.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona iye olmadığı gibi bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 zaman arasında bileğkonuebiliyor. Ancak bu kapılar baştan sona yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir müddet dayanacak denli pek. Gerita kapılar canipıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın sonunda mutlaka yanacaktır.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve rekabet üzere faktörlere ilgilı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın daha etkili bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede daha kazançlı olabileceği konusunda hemfikirler.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu hâl çalma vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin kabahatsiz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın anında zemine esenlıklı şekilde iletmek olduğu dâhilin, olanaklı olan en endamsız yangın kapısı sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini elde etmek için önlem kırmızıınmaktadır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta edinmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları onat fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yaraşır olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanoğluın kolayca boşaltma olmalarını sağlamlar.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden Yangın Çıkış Kapısı olarak Yangın Kapısı gerçekleneşeli bu tür bapların en mefret avantajı esrar sızdırmaması ve makul derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla omuz omuza binanın çabucak tehialtılmasına olanak tanır, bina güvenliğini esenlar. Ivedili çıkış bapları binaların mimarisına ve kocaliğine için farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri kucakermektedir.

Report this wiki page